8 Temmuz 2012 Pazar

A Gentleman's Dignity

A Gentleman's Dignity
Bu dönem yayınlanan diziler arasında yeni bir yapım daha keşfettim.
Bu defa bağımlılık yapan dizimiz "A Gentleman's Dignity".
Dizimiz 40'lı yaşlardaki dört can dostunun birbirinden komik hikayelerini anlatmakta.
Aşk hayatlarının yanı sıra aralarındaki dostluk da çok fazla ön planda tutulmuş.



İlk çiftimiz Mimar Kim Doo Jin ve Öğretmen Seo Yi Soo çiftimiz.


Kim Doo Jin rolünde ilk kez izleyip hayran kaldığım ve sen nerelerdeydin şimdiye kadar dediğim Jang Dong Gun, Seo Yi Soo rolünde ise daha önce defalarca izleyip çok beğendiğim, bu diziyi de izledikten sonra daha çok sevdiğim Kim Ha Neul çıkıyor karşımıza. Dizide tüm karakterlere ayrı ayrı değinip sık sık yer verilse de asıl kahramanlarımız bu çift.


İlk bölümlerde Kim Doo Jin'in karşılıksız aşkını izleyip, Seo Yi Soo'yu kendine aşık etme çabalarını görüyoruz.
Tabii bu noktada gülmekten de yerlere yatıyoruz.
Seo Yi Soo'nun ben başkasını seviyorum havalarına aldırış etmeyen sözde gururlu Kim Doo Jin'in aşk uğruna yaptığı şaklabanlıkları ağır abi moduyla bize sunması her şeyi daha komik hale getiriyor.
Sevdiği kadına yaklaşmak için harcadığı bin bir çabanın yönetmen ve senarist tarafından bize aktarılışı, gerçekçiliği yeterince güzel olsa da bunu taçlandıran bu iki oyuncunun başarılı rol yeteneği, doğallığı ve mimikleri.






Bu ikili gerçekten birbirine yakışan eğlenceli bir çift oldu.





Bu arada bu dizide Kim Ha Neul gözüme çok tatlı ve güzel geldi. Kırmızı elbiseler de ayrı bir yakışmış. :)

Ağlamasına da ayrı bir hayranım zaten... O ağladığında ben de ağlayacaktım neredeyse...

Dizideki diğer şirin çiftimiz ise Avukat Yoon ve Mi A Ri çifti.
Mi A Ri dört arkadaştan Im Tae San'ın genç ve neşeli kardeşidir. Avukat Yoon'a deli gibi aşıktır ve sürekli onun peşinden koşar. Fakat Avukat Yoon bir evlilik geçirmiş, 40 yaşlarında biridir. Çok yakın arkadaşının kız kardeşine karşı boş olmasa da ondan kaçmaya çalışır. Mi A Ri'ye uygun olmadığını düşünür...



Bir diğer çiftimiz evli. Gelin görünkü beyimizin aklı başka kadınlar da. Eşi de bu durumun farkında olunca sürekli bir tartışma çıkıyor ortaya. Hele suç üstü yakalanan Lee Jung Rok'un uydurduğu bahaneler tam evlere şenlik...

Son çiftimiz de Im Tae San ve Hong Se Ra çifti. Sürekli didişseler de birbirini çok seven bir çift.
Bir de bu dörtlüden birinin babası olduğunu iddia eden ara ara ortaya çıkan biri var. CN Blue grubu üyesiymiş ama ben tanımam etmem. Adı Colin'miş galiba... 

Dizinin yönetmeni yayınlandığı dönemde yüksek reytingler alan yine çok eğlenceli ve güzel bir dizi olan Secret Garden'ın yönetmeni. Bu kez iyi bir iş çıkartmış bence. Secret Garden'ı da sevmiştim ama bu diziyi daha çok beğendim.
Her bölümünde kahkaha krizlerine girdiğim bir dizi olarak listemde şu anda. Henüz 12 bölümünü izledim ve kalan 8 bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Eğlenceli bir şeyler izlemek isteyenler için birebir. Şiddetle tavsiye edilir.

2 yorum:

  1. tamamen yüklenmesini bekliyorum izlemek için :d güzel bi tanıtım olmuş fazlasıyla merak ettim şuan :P yeminimi bozup bölümler yüklenmeden başlamak istemiyorum :D ben gidip dizinin son haline bi bakıvereyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimdeki bölümleri geceleyip izlemek pahasına da olsa onca yoğunluğumun içinde 3 günde bitirdiğime göre bitmesini beklemeni tavsiye edebilirim. :)

      Sil