1 Temmuz 2012 Pazar

Joo Won // Lee Kang To // Gaksital

Uzun zamandır yeni yetme oyuncuları, biraz popüler olan şarkıcı gruplarından fırlama kız kılıklı erkek oyuncuları hiç beğenmiyordum. Artık oynadıkları dizileri görünce o diziyi hemen listemden çıkartıyordum.
Bu nedenle olacak ki eski kurtlara olan hayranlığım iyice artmış onların dizilerini takip eder olmuştum.
Bunların başında Lee Beom Soo, Ji Jin Hee, So Ji Sub, Gong Yo, Won Bin... gibi oyunculuklarının üstüne tanımam dediğim kişiler vardı.
Fakat Gaksital'le birlikte ilk kez izlediğim Jon Won bu tabumu yıktı. Burada tek bahsetmek istediğim onun oyunculuğu olacak. Başka bir dizisini izlesem ne hissederim bilemem ama ben onu Lee Kang To olarak sevdim. Haşinliği, asarım keserim tavırları, aslan gibi görünse de kalbinde taşındığı ince ruhuyla beni gerçekten büyüledi. Gözümde Gaksital yani Maskeli kahramana dönüştü.
Çatık kaşları, ateş püsküren gözleri, aslan misali nidalarıyla önce bir karizmatik imajı çizip her şey benden sorulur havası veriyor.




Sanırım çatık kaşlı, sert bakışlı, öfkesine hakim olamayan bir karakteri ilk kez bu kadar seviyorum.
Sert duruşunda bile karşısına geçip etkilenmeyecek bir kız nadir bulunur herhalde.
Uzun zamandır ilk kez bir karakteri böyle ayıla bayıla, hayran kalarak izliyorum.




Bu haşin halleri dışında bir de yaşadığı büyük acılardan sonraki kendinden geçmişliği, hayattan bıkmışlığı, dünya umurumda değil haliyle yansıttığı acıyı öyle bir hissettirdi ki bana oyunculuğunu yeniden takdir ettim.
Onun bu hallerini görünce ben de onun gibi umutsuzluğa kapılıp dünyaya küsmek istedim.
Onun gibi ağlayıp, sonrasında ağlamaktan yorulmuş, yaşadıklarımla sanki hayattaki her şeyimi kaybetmiş gibi hissettim ben de.


Tabii bu kendinden geçmiş hallerine bir de sevdiği kızı kaybetme korkusu girince işler daha da dayanılmaz hale geliyor. Benim de onun bu aşık hallerine olan hayranlığım iyice artıyor...



  
 


Tabii tüm bunların yanında bir de sevimli yüzü var Lee Kang To'nun. Güldüğünde gamzeleri çıkan, tüm kızların kalbini çalacak tatlılığa sahip olan bir adama dönüyor. Hele de bir bingo deyişi var ki sormayın gitsin.
  


Bir de dans edişi var ki başka bir alem...


Tabii en son artık maskeli olma zamanı geldiğinde hayranlık derecesi had safhaya ulaşıyor...

Lafın kısası koyu bir Gaksital/Lee Kang To/Joo Won hayranı oldum sanırım...

1 yorum:

  1. dizi harikaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı GAKSİTALLL ! SENİ BİR DAHA İZLERİM SANIRIM ^-^

    YanıtlaSil